پروانه بهره برداری بسته بندی مواد غذایی
هر کالایی برای اینکه به خوبی به مشتریان عرضه شود، نیازمند بسته بندی مناسب است که هم از خود محصول به خوبی مراقبت نماید و هم اینکه برای مصرف کننده جذابیت داشته باشد و بتواند کالا را به خوبی معرفی نماید. طبیعی است که شرکتهایی جهت بسته بندی کالاها و محصولات پدید بیایند. اگر به فکر راه اندازی کارخانه یا شرکت بسته بندی هستید خواندن ادامه این مطلب را از دست ندهید.
مراحل گرفتن پروانه بهره برداری بسته بندی مواد غذایی
- اولین مرحله این است که جواز تاسیس خود را از جهاد کشاورزی، وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو دریافت کنید که مراحل خود را دارد.
- معرفی نمودن مسئول فنی که شرایط مورد نظر سازمان را دارا باشد.
- پیگیری مراحل صدور پروانه مسئول فنی و اخذ آن.
- انجام اقدامات مرتبط با دریافت پروانه بهداشتی ساخت از سازمان غذا و دارو.
- توجه داشته باشید که حبوبات و بعضی از مواد غذایی سنتی در عوض پروانه بهره برداری می توانید جواز یا پروانه کسب بگیرید. در این صورت قادر خواهید بود به صورت موقتی از شناسه نظارت به جای جواز تاسیس و پروانه ساخت استفاده کنید.
نکاتی که برای گرفتن پروانه بهره برداری بسته بندی مواد غذایی باید به آن توجه داشته باشید:
برای انواع موادغذایی مایع مانند سس ها و آبلیمو و امثالهم لوله های انتقال و پمپها باید از جنس استیل ضد زنگ یا استینلس استیل باشد. تمامی تجهیزات مورد استفاده نیز باید به تایید وزارت بهداشت برسند.
در صورتی که جهت پروانه بهره برداری بسته بندی مواد غذایی نیاز به مشاوره و نظرات کارشناسی داشتید روی کمک ما حساب کنید.
موسسه ثبتی و حقوقی محک