با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز تاسیس وزارت صنایع و معادن

جواز تاسیس وزارت صنایع و معادن

می دانیم که جواز تاسیس مجوزی است که جهت تاسیس واحد مونتاژ، تولیدی یا کارخانه از سوی وزارت صنایع و معادن و تجارت صادر می شود. جواز حقیقی و حقوقی تنها در هنگام دریافت وام بانکی با هم تفاوت دارند. به این ترتیب که جهت اخذ وام بالای 1 میلیارد تومان بهتر است جواز تاسیس به صورت حقوقی باشد.
جواز تاسیس دو نوع الف و ب دارد. نوع الف تنها به امور و صنایعی که در هر استان دارای اولویتی بیشتری هستند اعطا می شود، جواز نوع الف مشمول دریافت تسهیلات دولتی می باشد.

طبقه بندی صنایع واحد های تولیدی وزازت صنایع و معادن

صنایع نساجی – صنایع غذایی – صنایع چرم – صنایع فلزی – صنایع دارویی – صنایع ماشین سازی – صنایع نوین – صنایع بازیافت – صنایع نفت و گاز و پتروشیمی – صنایع کشاورزی – صنایع برق و الکترونیک – صنایع شیمیایی – صنایع نوین مانند نانو و بیوتکنولوژی

جواز تاسیس وزارت صنایع و معادن

اخذ جواز تاسیس وزارت صنایع و معادن

جهت اخذ جواز تاسیس وزارت صنایع و معادن می بایست اقدام به تنظیم طرح توجیهی نمایید. برای این منظور می توانید از مشاوران تخصصی ثبت محک بهره مند شوید.

نکاتی در مورد اخذ جواز تاسیس صنایع

اخذ جواز تاسیس صنایع

به مجوزی که وزارت صنایع جهت راه اندازی واحد تولیدی صادر می کند، جواز تاسیس صنایع گفته می شود. افراد حقیقی به شرط تاسیس واحدی تولیدی همچون کارخانه می توانند جواز تاسیس صنایع بگیرند.
در راستای حمایت از تولیدکنندگان داخلی، قانون گذاران مزایای خاصی همچون پرداخت وام های بلند مدت و دارای سود های بسیار پایین جهت راه اندازی و تاسیس کارخانجات و معادن مختلف، در نظر گرفته اند. که می بایست اولین قدم در این راستا اخذ جواز تاسیس در شهرک های صنعتی باشد.

اخذ جواز تاسیس چه مزایایی دارد؟

یکی از مهم ترین مزایای اخذ جواز تاسیس، اعطای زمین در شهرک های صنعتی با شرایط مناسب و استثنایی می باشد. واگذاری زمین به صورت 30 درصد نقد و 70 درصد مابقی وام بدون بهره است که وزارت صنایع ومعادن عهده دار پرداخت آن می باشد.
نحوه بازپرداخت وام مذکور به صورت اقساط 36 ماهه و با سررسیدهای 3 ماهه است. نکته بسیار مثبت این تسهیلات بدون کارمزد و سود بانکی بودن آن می باشد.

محدودیت های اخذ جواز تاسیس

براساس قوانین تصویب شده در این خصوص، صدور جواز تاسیس در محدوده 120 کیلومتری تهران ممنوع می باشد. در محدوده ذکر شده تنها صنایع کانی سلولزی و صنایع غذایی اجازه صدور خواهند داشت. لازم به ذکر است که شهرک های صنعتی فیروزکوه و اشتهارد مشمول قانون فوق نیستند. برای اطلاع بیشتر از شرایط و قوانین جدید با کارشناسان موسسه ثبت محک تماس بگیرید.

جواز تاسیس برای واحدهای طراحی، تولیدی و مونتاژ

پس از طی کردن تمامی مراحل تحقیقات و انتخاب طرح توجیهی، باید برای اخذ جواز به سازمان صنایع و معادن استان مراجعه نموده و فرم جواز تاسیس را دریافت نمایید.

ضمن حصول اطمنیان و آگاهی از قوانین زیست محیطی و صنعتی، بسته به موضوع فعالیت، طرح دارویی و بهداشتی، نظارت بر مواد غذایی، شبکه دامپزشکی و… فرم جواز تاسیس را تکمیل کرده و به تصاویر شناسنامه و یا دیگر مدارک خود ضمیمه کنید. تمامی مدارک مذکور باید به سازمان صنایع و معادن استان تحویل داده شوند.

صدور پروانه بهره برداری

پرسشنامه مربوط به پروانه بهره برداری توسط متقاضی از سازمان صنایع و معادن دریافت شده و پس از تکمیل به سازمان تحویل داده می شود تا بررسی شود.

در حوزه واحدهایی که صاحب خط تولید جداگانه هستند، اگر تنها یک یا چند خط از مابقی خطوط تولید آماده بهره برداری باشد، اخذ پروانه بهره برداری برای آن منع قانونی ندارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید