با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز کسب تراشکاری

[av_image src=’https://tsabt.ir/wp-content/uploads/2019/06/اخذ-جواز-کسب.jpg’ attachment=’6065′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=’18’ font_color=” color=”]

جواز کسب تراشکاری

هنگامی که شخصی به تنهایی قصد راه اندازی یک کسب و کار را دارد؛ طبق قوانین کار در ایران، قادر به ثبت شرکت نخواهدبود. جدا از این شاید خود او نیز مایل به ثبت شرکت نباشد. بنابراین جهت شروع کار خود باید با توجه به فعالیت های خود، جواز کسب بگیرد. این امر نباید بی اهمیت شمرده شود؛ به این علت که هرگونه فعالیت بدون پروانه کسب غیرقانونی است و پیگرد قانونی در پی خواهدداشت.

تمامی مشاغل یا صنوفی که نیاز به اخذ پروانه کسب دارند؛ هرکدام دارای اتحادیه مختص به خود هستند. در مورد جواز کسب تراشکاری نیز متقاضیان باید از طریق اتحادیه ماشین ساز و فلزتراش در شهر یا استان مورد تقاضا خود پیگیری های لازم را انجام دهند. در این اتحادیه، کارگاه های مجاز به موارد زیر تقسیم می شوند:

  • قالب سازی
  • قطعه سازی- سری تراشی
  • ماشین سازی
  • تراشکاری و فلزات
  • پمپ سازی آبیاری و کشاورزی
  • بازسازی و نوسازی قطعات خودرو
  • میل لنگ تراشی و خدمات موتور محرکه
  • پرسکاری فلزات
  • تعمیر لوازم ایمنی و آتش نشانی
  • تعمیرکنندگان ماشین ابزار
  • ابزار تیزکنی- تیغ تیزکنی
  • تولید قطعات غیر فلزی اتومبیل

جواز کسب تراشکاری

قوانین مربوط به اخذ پروانه کسب تراشکاری

جواز کسب جوشکاری و کلیه صنوف مختلف به دو صورت موقت و دائمی صادر خواهدشد. در نوع موقت این مجوز  برای مدت یکساله دارای اعتبار است. پس از گذشت این مدت زمان، دارنده باید یا جهت تمدید جواز کسب یا جهت تبدیل آن به دائمی اقدام کند. در غیر این صورت، واحد صنفی او بدون جواز محسوب خواهدشد.

به طور کلی تمامی اتحادیه ها، افراد بیکار و کسانی که تاکنون جواز کسب دریافت نکرده اند را در اولویت صدور مجوز کسب قرار می دهد. این اولویت شامل خانواده های شهدا و ایثارگران نیز می شود.

مراحل دریافت جواز کسب تراشکاری

جهت ارائه تقاضا جهت دریافت پروانه کسب یا باید به اتحادیه ماشین ساز و فلزتراش در شهر یا استان خود مراجعه کنید یا اینکه از طریق غیرحضوری و مراجعه به سایت iranianasnaf.ir تقاضای خود را ثبت کند. اگر گزینه اول را انتخاب می کنید؛ باید رسید تقاضا را نزد خود نگه دارید.

پس از ثبت درخواست، بازرس اتحادیه باید از واحد صنفی شما بازدید کند و گزارش های خود را به کمیسیون بازرسی اتحادیه و هیات مدیره تحویل دهد. درخواست شما در این کمیسیون بررسی خواهدشد. نتیجه این بررسی ها باید ظرف مدت 15 روز به شکل کتبی به متقاضی اعلام شود. عدم اعلام نتیجه نهایی نشان دهنده پذیرش درخواست خواهدبود.

اگر درخواست اخذ جواز کسب مورد تایید قرار بگیرد؛ متقاضی باید حداکثر تا سه ماه مدارک مورد نیاز را به اتحادیه تحویل دهد. این مدارک شامل: مدارک هویتی، تحصیلی، سند مالکیت یا اجاره نامه واحد صنفی، چند قطعه عکس، گواهینامه گذراندن کلاس های آموزشی، گواهی عدم اعتیاد و عدم سوپیشینه کیفری و کارت پایان خدمت یا معافیت دائمی ویژه آقایان است.

در صورت نبود نقص یا کمبود در پرونده شخص، پروانه کسب در مدت زمان حدود دو هفته کاری آماده تحویل خواهدبود.
[/av_textblock]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید