با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز کسب تعمیرگاه خودرو و مراحل آن

جواز کسب تعمیرگاه خودرو و مراحل آن: راه انداختن تعمیرگاه خودرو، یکی از شغل های فنی است که نیاز به مهارت و تخصص دارد. اولین و مهم ترین راه برای شروع و راه اندازی تعمیرگاه خودرو، گرفتن جواز کسب مرتبط با آن است. جواز کسب سبب اعتماد مشتری به خدمات شما می شود و همچنین باعث فعالیت قانونی شما می شود. در ادامه این مقاله به چگونگی دریافت جواز کسب تعمیرگاه خودرو و مراحل آن می پردازیم.

تعمیرگاه های خودرو نیز از جمله مشاغلی هستند که جهت راه اندازی و ادامه فعالیت خود به شکل قانونی به جواز کسب احتیاج دارند. دریافت پروانه کسب همانند مجوزی است که برای همه امور مورد نیاز خواهد بود و تفاوتی ندارد که شغل و حرفه ای که دارید چیست؛ باید در هنگام آغاز کار به اتحادیه مراجعه کنید و جهت دریافت این جواز اقدامات لازم را انجام دهید.

جواز کسب تعمیرگاه خودرو و مراحل آن

تعمیرگاه های خودرو نیز از جمله مشاغل بسیار ضروری در دنیای امروز به شمار می روند که مسلما متخصصان فراوانی در این حوزه وجود دارند که به دولت  از طریق جواز کسب قصد کنترل و ساماندهی اینگونه کسب و کارها را دارد. با وجود استانداردسازی ناشی از روال اعطای جواز مشتریان نیز با خاطری آسوده تر از خدمات شما استقبال می کنند. به این خاطر که متوجه می شوند؛ اتحادیه مذکور کلیه استانداردهای موجود را برای این واحد صنفی در نظر گرفته و سپس برای آن جواز کسب تعمیرگاه خودرو صادر کرده است.

با داشتن جواز کسب شما از مشکلات حقوقی جلوگیری می کنید و همچنین فعالیت قانونی ای را آغاز می کنید. از کاربرد های جواز کسب می توان به شرکت در مناقصه های دولتی اشاره کرد. همچنین به شما کمک می کند تا در برابر مشکلات احتمالی و رقیب ها مقاومت کنید. جواز کسب نه تنها باعث اعتماد میان مشتری و خدمات شما می شود بلکه می توانید از تسهیلات بانکی و حمایت های دولت استفاده کنید.

جواز کسب تعمیرگاه خودرو
جواز کسب تعمیرگاه خودرو

مدارک لازم جهت اخذ جواز کسب تعمیرگاه خودرو

  • تقاضانامه شخص: در صورت مراجعه حضوری به اتحادیه تعمیرکاران پس از ثبت درخواست رسید آن را جهت انجام پیگیری های بعدی نزد خود نگه دارید.
  • فتوکپی از کلیه مدارک هویتی متقاضی
  • فتوکپی از کارت معافیت پزشکی دائم یا گذراندن پایان خدمت
  • گواهی عدم اعتیاد و عدم سوپیشینه کیفری
  • چهار قطعه عکس در ابعاد 3*4
  • فیش واریزی هزینه های مربوط به تشکیل پرونده، حق عضویت اتحادیه و انگشت نگاری
  • انجام استعلام از اداره دارایی: برای این منظور به معرفی نامه اتحادیه، اجاره نامه یا سند مالکیت واحد صنفی و فتوکپی از مدارک شناسایی مورد نیاز است.
  • استعلام از اداره اماکن عمومی و انتظامی: برای انجام این استعلام باید پرونده اخذ جواز کسب تعمیرگاه خودرو به اداره پلیس +10 ارسال شود. این پرونده باید شامل گزارش بازرس مربوط به بازدید و بررسی از واحد صنفی، فتوکپی از تمامی صفحات شناسنامه، فتوکپی از کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و سایر مدارک است.
  • چگونه جواز کسب تعمیرگاه خودرو را بگیریم؟

    مرحله یک: مکانی را انتخاب کنید که مساحت آن مناسب برای یک تعمیرگاه باشد و مشتریان دسترسی آسان و سریع تری به تعمیرگاه شما داشته باشند.

    مرحله دوم: مدارک مورد نیاز جهت گرفتن پروانه کسب تعمیرگاه را با دقت آماده کنید و به مراکز مربوطه ارائه دهید.

    مرحله سوم: در این مرحله شما باید به اتحادیه صنفی تعمیرکاران مراجعه نمایید و فرم مربوط به جواز کسب تعمیرگاه را پر کنید.

    مرحله چهارم: پس از پر کردن فرم و تهیه مدارک، به شهرداری مراجعه کنید و نسبت به درخواست صدور مجور اقدام نمایید. لازم به ذکر است که مدارک مورد نیاز برای ثبت درخواست، باید به شهرداری ارائه دهید.

    مرحله پنجم: بعد از گذراندن این مراحل، هزینه هایی که مربوط به صادر کردن جواز کسب است را پرداخت کنید.

    مرحله ششم: پس از تایید مدارک،درخواست شما و انجام تمامی مراحل با دقت بالا جواز کسب برای تعمیرگاه خودروی شما صادر می شود.

گرفتن جواز کسب تعمیرگاه خودرو چه چالش هایی را به همراه دارد؟

روند اداری طولانی به همراه دارد که ممکن است زمان زیادی را از متقاضی بگیرد. هزینه های گرفتن جواز برای هر نوع کسب و کاری متغیر و متفاوت است که این امر سبب می شود تا برخی از افراد نتوانند این هزینه ها را پرداخت نمایند. قوانین و مقررات مربوط به گرفتن جواز کسب به روز رسانی شود و تغییر کند. یکی از چالش های خسته کنند در کار های اداری، پر کردن فرم های گوناگون است که در برخی مواقع گیج کننده است.

در خواست کنندگان مجوز کسب تعمیرگاه خودرو، باید در پایان هر مرحله پرونده خود را پیگیری کنند که از متقاضیان انرژی زیادی را می گیرد. پرداخت هزینه های جانبی مانند بیمه و هزینه های آزمایشگاه برای برخی از افراد دشوار باشد. بعضی از شهر ها محدودیت مکانی دارند که این موضوع باعث چالش های فراوانی برای فرد متقاضی می شود .برای اینکه در گیر پیچیدگی های اداری و قانونی نشوید توصیه می کنیم با کارشناسان حقوقی ثبت محک تماس بگیرید.

پروانه کسب تعمیرگاه خودرو
پروانه کسب تعمیرگاه خودرو

قوانین مربوط به اخذ جواز کسب تعمیرگاه خودرو

واحد صنفی مربوطه نباید در حوزه مناطق مسکونی یا اداری واقع شده باشد و سر و صدای آن آرامش ساکنین را بر محل بزند.

واحد صنفی تعمیرگاه اتومبیل نباید درب دیگری به بخش های مجاور داشته باشد.

نامی که برای واحد صنفی انتخاب می شود باید دارای ریشه فارسی باشد و به همین زبان روی تابلو درج شود.

از بیرون باید به داخل مغازه دید کافی موجود باشد و به همین منظور شیشه های رنگی نباید استفاده شود.

ظاهر واحد صنفی باید طبق اصول مهندسی ساخته شده باشد و کف، دیوارها، سقف و سرویس بهداشتی مناسب و مستحکمی نیز داشته باشد.

کلیه تعمیرگاه ها و واحدهای صنفی مشابه باید تعهد کتبی بدهند که موجب ایجاد سد معبر و ترافیک نخواهند شد.

متقاضیان نیاز است که پیش از اخذ جواز کسب در اتاق اصناف در خصوص واحد صنفی خود آموزش های لازم را ببینند.

پروانه کسب به صورت دائم یا موقتی صادر می شوند. پروانه های دائمی در صورتی ارزشمند خواهند بود که هر سال مبلغی بابت تمدید آن ها و عوارض اتحادیه پرداخت شود.

سخن پایانی

گرفتن مجوز کسب تعمیرگاه خودرو، یک امر ضروری و مهم برای شروع کار هر تعمیرکاری است. این کار با چالش هایی که به همراه دارد، از مزایای زیادی هم برخوردار است. فرد متقاضی می تواند به صورت قانونی و با اطمینان شروع به فعالیت کند و مشتریان با خیال راحت به کسب و کار شما اعتماد می کنند. با رعایت کامل مراحل و ارائه مدارک خود به مراکز مربوطه، می توانید اقدام به گرفتن مجوز کسب تعمیرگاه خودرو کنید. همچنین می توانید از تسهیلات بانکی و خدمات دولتی بهره مند شوید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید