با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز کسب فست فود چه شرایطی دارد و مراحل آن

جواز کسب فست فود چه شرایطی دارد و مراحل آن چیست؟ راه اندازی فست فود و ورود به دنیای هیجان انگیز و خوشمزه غذاهای و فوری و آماده، یک فرصت فوق العاده می باشد. فست فودها پرطرفدارترین غذاهای جهان هستند و از کوچک و بزرگ طرفدارانی دارد. در این میان دریافت جواز کسب فست فود برای شروع این کسب و کار مهمترین و اولین گام است.

جواز کسب فست فود چه شرایطی دارد و مراحل آن

پروانه کسب اولین کاری است که باید قبل از خرید تجهیزات و یا طراحی منو، نسبت به دریافت آن اقدام کنید. داشتن جواز کسب نشان دهنده این است که شما به استاندارهای بهداشتی نیز مقید هستید. زیرا پیش از اینکه به شما جواز کسب داده شود اول استانداردهای بهداشتی بررسی می شود. با دریافت این پروانه کسب حال شما آماده اید وارد یکی از کسب و کارهای پرطرفدار شوید و رویای خود را بسازید.

متراژ مغازه برای جواز کسب فست فود

اگر میخواهید فست فود راه اندازی کنید قوانینی مربوط به متراژ مغازه را باید بدانید. قبل از خرید و یا اجاره مغازه این نکته را در نظر بگیرید که متراژ محل کسب شما برای راه اندازی یک ساندویچ فروشی باید حداقل 18 متر باشد. این متراژ برای پیتزا فروشی دست کم  24 متر است. ملک مغازه می تواند استیجاری نیز باشد، تنها کافیست اجاره نامه رسمی آن که دارای کد رهگیری باشد را ارائه دهید. بدیهی است که هر یک از مواردی که مشمول فروش اغذیه می شود باید دارای کلیه امکانات طبخ غذا همچون اجاق و ظروف و.. همچنین یخچال نیز باشد.

اخذ جواز کسب فست فود چه شرایطی دارد و مراحل آن 

همانطور که در بالا نیز مطرح کردیم دریافت جواز کسب برای فست فودها اولین و مهمترین کاری است که باید انجام دهید. با دریافت این پروانه کسب، فعالیت شما به رسمیت شناخته می شود و دیگر مشکلات حقوقی برای شما ایجاد نمی شود. در مجموع شما به دو صورت می توانید برای مغازه خود جواز کسب دریافت کنید. یکی جواز کسب دائم و دیگری جواز کسب موقت. هر یک از این پروانه کسب ها مزایا و معایبی دارند که بر اساس نیاز و هدف کسب و کار خود می توانید یکی را انتخاب کنید.

پروانه کسب فست فود
پروانه کسب فست فود

1.  جواز کسب موقت

پروانه کسب موقت فست فود برای کسانی مناسب است که به تازگی وارد کار فست فود شده اند. از آنجایی که این جواز کسب یک سال اعتبار دارد می تواند انتخاب خوبی برای ابتدای شروع کاری باشد. می توانید در ابتدا جواز کسب موقت دریافت کنید تا شرایط بازار را بررسی کنید. یک از مزین هایی که این جواز کسب ها دارند این است که شما این جواز کسب را سریع تر و ساده تر می توانید دریافت کنید. همچنین هزینه کمتری نیز نیاز دارد. این مورد برای کسانی که تازه شروع به کار کرده اند یک مزیت محسوب می شود این جواز امکان تست ایده‌ های جدید و بررسی واکنش بازار را فراهم می‌ کند.

اما این جواز معایبی نیز دارد. با توجه به اسم آن این جواز مدت اعتبار کمی دارد و بعد از یک سال حتما باید تمدید کنید. همچنین در صورتی که بخواهید پروانه بهره برداری دریافت کنید نیاز به مجوز دائم دارید و با جواز کسب موقت امکان پذیر نمی باشد.

2. جواز کسب دائم

زمانی که فست فود خود را تاسیس کردید و به یک ثباتی رسیدید وقت آن است که جواز کسب خود را دائم کنید و برای فعالیت بلند مدت آماده شوید. این جواز کسب با اعتبار 5 ساله ای که دارد مناسب برای فعالیت های پایدار تر است. این جواز کسب را دیگر نیازی نیز هر ساله تمدید کنید. همچنین اگر نیاز به مجوزهای دیگری داشتید که پیش نیاز دریافت آنها داشتن جواز کسب بود، به راحتی با جواز کسب دائم می توانید اقدام کنید. این جواز به دلیل مراحل صدور دقیق‌ تر، اعتبار بیشتری به کسب‌ و کار شما می‌ بخشد. ناگفته نماند که فرآیند پیچیده تر و هزینه های بالاتر نسبت به جواز کسب موقت از معایب آن می باشد.

اخذ مجوز فست فود
اخذ مجوز فست فود

کدام جواز بهتر است

اگر در ابتدای راه هستید و قبلا در این کار فعالیتی نداشته اید، باید ابتدا وارد بازار شوید و بسنجید که تقاضا و نیاز بازار و میزان سود دهی آن چقدر است. در این گونه مواقع بهتر است نسبت به دریافت جواز کسب موقت فست فود اقدام کنید. اما اگر اما در صورتی که کسب‌ کار شما به مرحله ثبات رسیده و اهداف بلند مدت در سر دارید، جواز دائم انتخابی ایده‌ آل خواهد بود. در نهایت اینکه کدام یک را انتخاب کنید بستگی به هدف و برنامه کاری شما دارد. با رعایت قوانین و مقررات مرتبط، می‌ توانید با اطمینان و آرامش در مسیر پیشرفت در صنعت رستوران‌ داری و فست‌ فود قدم بردارید.

یکی از روش های جدیدی که می توان برای دریافت جواز کسب ساندویچی و فست فودی می توان اقدام کرد، به صورت آنلاین می باشد. اگر قصد راه اندازی یک فست فود را دارید باید به مراحل آن آگاه باشید. برای ارائه مدارک نیز بایستی مدارک خود را برای مشاوران ما در ثبت محک ارسال کنید تا به صورت دیجیتالی  در سامانه بارگذاری شود. درخواست شما به همراه مدارک توسط کارشناس مورد بررسی قرار میگیرد و به اطلاع شما میرسد.

بعد از مراحلی که در اینجا عنوان شد بایستی نسبت به دریافت کد اقتصادی اقدام کنید. شما با دریافت کد اقتصادی به شفافیت مالیاتی کمک می کنید و از جریمه های احتمالی جلوگیری می کنید. با دریافت این دو مورد یعنی جواز کسب و کد مالیاتی با خیالی آسوده کسب و کار خود را شروع کنید. 

مراحل دریافت پروانه کسب فست فود

مرحله اول: ثبت درخواست

در مرحله اول لازم است به صورت کتبی درخواست صدور جواز کسب را به اتحادیه مورد نظر ارسال کنید. همچنین می توانید این کار را به وسیله سامانه جامع که به این منظور طراحی شده است نیز انجام دهید. 

مرحله دوم: ارائه مدارک

زمانی که ثبت نام خود را انجام دادید و با پر کردن فرم ها درخواست کتبی خود را اعلام کردید، نوبت به ارائه مدارک می رسد. این مدارک می‌توانند شامل یکی از موارد زیر باشند:

  • سند مالکیت به نام متقاضی
  • اجاره‌نامه رسمی یا عادی (با ارائه تعهد محضری)
  • مبایعه‌نامه یا حکم قطعی دادگاه در خصوص الزام به تنظیم سند اجاره
  • رسید پرداخت اجاره‌بها
    همچنین قراردادهای اجاره با ادارات دولتی نیز به‌عنوان مدرک قابل‌قبول شناخته می‌شوند.
جواز کسب فست فود چه شرایطی دارد و مراحل آن محک
جواز کسب فست فود چه شرایطی دارد و مراحل آن محک

مرحله سوم: استعلام از ادارات

در این بخش، استعلام‌های لازم از ادارات مختلف صورت می‌گیرد و مدارک زیر باید ارائه شوند:

  1. گواهی مرکز بهداشت شهرستان
  2. کارت معاینه پزشکی (برای صنوف مرتبط با مواد غذایی و بهداشتی)
  3. گواهی عدم اعتیاد
  4. گواهی عدم سوء پیشینه کیفری
  5. تاییدیه اداره نظارت بر اماکن نیروی انتظامی
  6. مدرک گذراندن دوره آموزشی ۱۰ ساعته از موسسات معتبر
  7. گواهینامه مهارت فنی برای مشاغل تخصصی
  8. کد شناسه ده‌رقمی (ملت کارت) و الصاق آن به جواز کسب
  9. برچسب شناسه صنفی مطابق با کد ده‌رقمی

این مراحل به شما کمک می‌کند تا جواز کسب برای فست فودی خود را به‌راحتی و در کمترین زمان ممکن دریافت کنید و فعالیت صنفی خود را به‌صورت رسمی آغاز نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید