جواز کسب گل فروشی و راه های اخذ آن: گل فروشی ها یکی از کسب و کار های محبوب و پرطرفدار هستند که به دلایل فرهنگی و ارتباط مستغیم با احساسات و مناسبت های مهم زندگی همیشه بازار خود را حفظ کرده اند. اما برای راه اندازی یک گل فروشی در اولین مرحله باید جواز کسب مربوطه به آنرا دریافت کنید. جواز کسب به شما اجازه می دهد گل فروشی خود را به صورت قانونی راه اندازی کنید و از آن کسب درآمد کنید.
اخذ جواز کسب اولین گام برای شروع هر نوع فعالیت اقتصادی به صورت قانونی از جمله گل فروشی است. این مجوز از سوی اتحادیه های صنفی مربوط به گل فروشی صادر می شود و به کسب و کار ها اجازه می دهد تا در چارچوب قوانین فعالیت کنند. جواز کسب همچنین علاوه بر ایجاد اعتبار برای کسب و کار امکان استفاده از تسهیلات بانکی، و شرکت در مناقضات، برخورداری از حمایت های قانونی را نیز فراهم می کند. برای دریافت پروانه کسب باید یکسری شرایط و مدارک را داشته باشید که در ادامه به آنها اشاره می کنیم.
همانطور که گفته یکی از مشاغلی که به اخذ جواز کسب نیاز دارد، گلفروشی است. این حرفه به دلیل ارتباط مستقیم با مشتریان و نقش آن در ارائه خدماتی مانند گل آرایی، تزئینات مراسم و فروش گیاهان زینتی، به دریافت مجوز نیاز دارد. داشتن جواز کسب برای گلفروشی علاوه بر ایجاد اعتبار، به شما امکان میدهد تا با خیال راحت و در چارچوب قانون فعالیت کنید.
همچنین می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جواز کسب گلفروشی با موسسه ثبتی حقوقی محک تماس بگیرید و مشاوره دریافت کنید.
شرایط و مدارک اخذ جواز کسب گل فروشی
مانند تمامی روند های اداری، اخذ پروانه کسب گلفروشی هم دارای یکسری شرایط و مدارک است. پیشنهاد می شود برای جلوگیری از اضافه شدن وقت به اخذ این مجوز دقت کافی را در تهیه و ارائه مدارک داشته باشید.
شرایط دریافت جواز کسب
- داشتن سن قانونی: متقاضیان اخذ جواز کسب باید حداقل 18 سال سن کامل داشته باشد.
- نوع فعالیت: فعالیت شما باید در یکی از دستههای تولیدی، توزیعی، خدماتی یا فنی قرار بگیرد. هر کدام از این دسته ها ممکن است شرایط خاصی داشته باشند. برای مثال فعالیت ها فنی باید دارای مدرک فنی حرفه ای همان حوزه باشند.
- محل کسب: مکان فعالیت باید مشخص باشد و دارای مشخصات مناسب گل فروشی باشد برای مثال ابعاد مناسب گل فروشی. همچنین مدارک مربوط به مالکیت یا اجاره نامه معتبر به نام متقاضی نیز باید ارائه شود.
- گذراندن دورههای آموزشی: برخی از مشاغل نیازمند گذراندن دوره های آموزشی حوزه مورد نظر هستند. مانند تعمیرات موبایل و لوازم الکترونیکی. این نوع کسب و کار ها در حوزه جواز کسب های فنی قرار می گیرند.
مدارک موردنیاز
توجه داشته باشید دقت در ارائه این مدارک برای جلوگیری از به وجود آمدن مشکل بسیار مهم است. مدارک عمومی اخذ جواز کسب شامل:
- مدارک هویتی: کپی شناسنامه و کارت ملی ، عکس 3×4.
- مدارک مربوط به مکان: سند مالکیت یا اجارهنامه. گواهی از اماکن برای تایید مکان.
- گواهیهای الزامی: گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد. گواهی پایان خدمت یا معافیت نظام وظیفه.
- مدارک صنفی: گواهی مهارت فنی در صورت نیاز. تأییدیه اتحادیه صنف مربوطه.
همچنین توجه داشته باشید با توجه به نوع کسب و کار شما ممکن است نیاز به مدارک و شرایط دیگری هم باشد. برای اطلاع دقیق می توانید با موسسه های ثبتی معتبر مانند محک تماس بگیرید.