خرید مجوز واحد دامداری :خرید مجوز واحد دامداری یکی از سریع ترین روش های دریافت مجوز دامداری است اگر وقت و زمان کافی برای اخذ مجوز و گذراندن مراحل طولانی و پر هزینه آن را ندارید می توانید با خرید مجوز واحد دامداری در وقت و هزینه هایتان صرفه جویی کنید این کار باعث می شود بسیار سریع تر دامداری خود راه اندازی کنید.
خرید مجوز واحد دامداری
اگر می خواهید مجوز واحد دامداری خود را دریافت کنید و در سریع ترین زمان ممکن دامداریتان را راه بیندازید و از آن کسب درآمد کنید بهترین گزینه برای شما خرید مجوز واحد دامداری است با خرید این مجوز شما درگیر مراحل طولانی و پرهزینه اخذ مجوز دامداری نمی شوید و در زمان و دارایی هایتان صرفه جویی می شود.
شرایط خرید مجوز دامداری
برای راه انداری دامداری به طور قانونی ، نیاز به اخذ مجوز ها و پروانه های لازم است . در صورت نداشتن این مجوز ها فعالیت دامداری غیر قانونی می شود و ممکن است فرد مجرم شناخته شود .
در صورتی که تصمیم دارید مجوز واحد دامداری را بخرید نیازی به طی این مراحل ندارید همچنین می توانید از شرکت ثبت محک که در زمینه خرید مجوز واحد دامداری تجربه دارد تماس بگیرید.
اما در صورتی که می خواهید اقدام به اخذ مجوز دامداری کنید ، شرایط و مدارک زیر برای اخذ مجوز دامداری ضروری هستند:
- مدارک مالکیت زمین: ارائه مدارک مالکیت زمینی که قصد احداث دامداری بر آن را دارید جزء الزامات اخذ مجوز است.
- مجوز ساخت و تغییر کاربری: باید تعهدنامهای را ارائه دهید که پس از دریافت مجوز، برای تغییر کاربری زمین و دریافت مجوز ساخت اقدام خواهید کرد.
- موافقت اصولی: موافقت اصولی از مراجع ذیصلاح از الزامات دریافت مجوز دامداری است.
- این مجوزها را می توانید از طریق سامانه درگاه ملی مجوزهای کشورمشاهده کنید وهمچنین میتوانید اطلاعات دقیقتر را از طریق این سامانه کسب کنند.
تفاوت دامداری صنعتی و دامداری سنتی چیست
دامداری صنعتی، بر خلاف دامداری سنتی ، با استفاده از روشهای اصولی و علمی میتواند نیازهای غذایی کشور را تامین کرده و در عین حال به حفاظت از محیط زیست هم کمک کند. درست است که در این نوع دامداری، هزینه نگهداری دام ها و تجهیزات بالا تر هستند، اما بازدهی و کیفیت آن بسیار بالا تر از دامداری سنتی است.
دامداری صنعتی و مزایای آن باعث شده است که دولتها در سراسر جهان ازدامداری صنعتی حمایت بیشتری کنند و با ارائه تسهیلات مالی و تسهیلات اعتباری، به صاحبان دامداریهای صنعتی کمک کنند.
برای مثال میزان تولید شیر در دامداریهای صنعتی به طور میانگین چهار برابر بیشتر از دامداریهای سنتی است . همچنین می توان با استفاده از اصلاح ژنتیکی گاو ها درصد سلامت دامها را افزایش داد که در نهایت باعت می شود بهرهوری دامداری بسیار زیاد شود .
مدارک لازم برای دریافت و خرید مجوز دامداری
همانطور که برای دریافت دیگر مجوز ها ، متقاضی مجوز باید مدارک مورد نیاز خود را داشته باشد، در دریافت مجوز دامداری نیز متقاضی باید مدارک مربوط به مجوز واحد دامداری خود را داشته باشد؛ زیرا در غیر این صورت موفق به اخذ مجوز دامداری نمی شود و اخذ مجوز او با تاخیر و مشکل مواجه خواهد گردید.
برای همین در این بخش می خواهیم راجب مدارک لازم برای دریافت مجوز دامداری صحبت کنیم و راه های تهیه مدارک را مشخص کنیم.
مدت اعتبار جواز تاسیس دامداری، 2 سال از زمان صدور مجوز است و متقاضی باید در طول مدت 2 سال اقدام به تاسیس دامداری خود بکند . همچنین پیشنهاد می شود برای به مشکل نخوردن صادر شدن مجوز در تهیه مدارک و مجوز ها دقت کافی را داشته باشید.
مدارک مورد نیاز، برای دریافت جواز تاسیس دامداری شامل:
- مدارک مالکیت زمین: مدارکی که در آن اطلاعات ملکی که دامداری در آن احداث می شود .
- مدارک تامین علوفه : مدارکی که نحوه تامین دام خوراک را نشان می دهد .
- مدارک تامین آب : مدارک مربوط به نحوه تامین آب دامداری.
- فرم کارشناسی محل تاسیس : مدارک کارشناسی از سوی نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی صادر می شود.
- نقشه زمین :مدارکی که موقعیت زمین و محل دامداری را نشان می دهد.
- طرح فنی و توجیهی : مدارکی که مربوط به طرح فنی و توجیهی هستند.
- تعهد محضری :مدارک تعهد محضری متقاضی .
حداقل متراژ زمین برای اخذ مجوز دامداری
برای اخذ مجوز دامداری نیاز به یک زمین دارید که دارای یکسری ویژگی ها باشد مثلا برای پرورش گوسفند نیاز دارید که به ازای هر گوسفند حداقل 11 متر مربع زمین در اختیار داشته باشید یا برای دامداری گاو شیرده به ازای هر راس گاو حداقل 5.19 متر مربع زمین سرپوشیده و 32 متر مربع زمین بهاربند داشته باشید.
توجه : متراژ زمین به تعداد راسی که می خواهید پرورش دهید و قصد گرفتن مجوز برای آنها را دارید تغیر می کند.
مراحل دریافت مجوز واحد دامداری:
- ورود به سامانه ملی مجوزها : میتوانید با مراجعه به سامانه ملی مجوز ها مجوز مورد نظر خود را جستجو کنید و جزئیات مربوط به آن را مشاهده کنید.
- انتخاب نوع متقاضی: در این مرحله باید مشخص کنید شخص حقیقی هستید یا حقوقی.
- احراز هویت: مراحل احراز هویت شامل ثبت کد ملی و شماره تلفن و..
- ورود به سامانه سماک: پس از احراز هویت، به سامانه وارد شوید.
- تکمیل اطلاعات: پس از ورود به پورتال شخصی خود درخواست صدور مجوز دامداری را ثبت کنید
- بررسی مدارک و کارشناسی محل: پس از اتمام ثبت نام باید منتظر کارشناسان سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، برای بازدید از محل باشید
- تایید نهایی و صدور مجوز : در صورت تایید کارشناسان و مجوز های شما صادر می شود
- مدت زمان صدور مجوز تاسیس دامداری حدود 40 روز است.