با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

شرایط اخذ جواز تاسیس کارخانه تولیدی

شرایط اخذ جواز تاسیس کارخانه تولیدی: جواز تاسیس کارخانه تولیدی به افراد حقیقی و حقوقی داده می شود که شرایط لازم را برای تاسیس کارخانه تولیدی داشته باشند. کسب و کار شما باید با قوانین جمهوری اسلامی مطابقت داشته باشد و قابلیت تجاری سازی و رشد را نیز داشته باشد. بعد از اینکه مجوز تاسیس برای کارخانه تولیدی را دریافت کردید، باید هر سال برای تمدید آن اقدام نمایید.
در غیر این صورت، جواز شما باطل خواهد شد. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره جواز تأسیس و نحوه دریافت آن، تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.

شرایط اخذ جواز تاسیس کارخانه تولیدی

مرجعی که جواز تاسیس ها را صادر می کند برحسب نوع فعالیت متفاوت است، بطور مثال: برای کالاهای استراتژیک و کارخانه های صنعتی و تولیدی مانند خودروسازی، کسب موافقت وزارت صنایع الزامی است. همچنین برای کالاهایی مانند غذا، دارو و شوینده‌ها، هماهنگی با معاونت غذا و دارو علوم پزشکی استان‌ها ضروری است. در تولید کالاهایی که مشمول استاندارد اجباری هستند، هماهنگی با ادارات استاندارد و تحقیقات صنعتی الزامی است.

برای دیگر سازمان ها و وزارتخانه ها مثل:سازمان میراث فرهنگی در زمینه گردشگری و صنایع دستی جواز صادر می کند. وزارت کشور در حوزه NGO و احزاب مجوز تاسیس صادر می کند.  وزارت جهاد کشاورزی در حوزه تولیدات و صنایع کشاورزی و غذایی و وزارت کار و تعاون در حوزه کارآفرینی و مشاغل خانگی اقدام به صادر کردن مجوز تاسیس برحسب قوانین جاری می کند.

از زمانی که جواز تاسیس صادر می شود به مدت یک سال اعتبار دارد. بعد از یک سال قابل تمدید است. جواز تاسیس کارخانه تولیدی می تواند به غیر منتقل شود. اگر فردی که قصد اخذ جواز تاسیس داشته باشد بایستی مشخص کند که طرح برای شخص حقوقی است یا حقیقی. چنانچه تحت شرکت خاصی باشد، جواز تاسیس بصورت حقوقی و در غیر اینصورت بصورت حقیقی صادر می‌شود.

اخذ جواز تاسیس کارخانه تولیدی
اخذ جواز تاسیس کارخانه تولیدی

مزایای اخذ جواز تاسیس کارخانه تولیدی

  • زمین صنعتی در شهرک های صنعتی به نرخ مصوب برای شما تخصیص داده می شود. این زمین با نرخ مصوب دولتی و با پرداخت تنها 30% نقد و 70 درصد اقساط 36 ماهه می باشد. این افساط هر سه ماه یک بار می باشد.
  • ثبت کردن برند فارسی برای محصولات در اداره ثبت علائم تجاری
  • می توانید در نمایشگاه های تجاری و داخلی و خارجی می توانید شرکت کنید
  • می توانید وام و تسهیلات دولتی را دریافت کنید و تنفس یک الی دو ساله داشته باشید برای بازپرداخت آن.
  • در دسترس بودن پیش طرح توجیهی (PFS) تایید شده توسط کارشناسان مرجع صادر کننده برای ارائه و جذب سرمایه‌گذاری برای کارخانه

مدت زمان لازم برای دریافت مجوز کارخانه تولیدی

مدت زمانی که طول می کشد جواز تاسیس صادر شود بر حسسب اینکه چه سازمان و مرجعی آن را صادر می کند می تواند متفاوت باشد. جواز تاسیسی که از وزارت صنعت و معدن و تجارت صادر می شود به طور متوسط 15 الی 20 روز کار ی زمان میبرد.

مدت زمانی که لازم است برای اخذ جواز تأسیس از وزارت جهاد کشاورزی بین ۲ ماه الی ۴ ماه است. همچنین مدت زمان لازم برای اخذ جواز تأسیس از سازمان میراث فرهنگی و گردشگری ۲ الی ۳ ماه است.

برای کسب اطلاعات دقیق تر و حرفه ای تر با مشاوران موسسه ثبت محک تماس بگیرید.

روش اخذ جواز از وزارت صنعت و معدن برای کارخانه

برای در خواست جواز تاسیس سامانه stsm.ir فراهم شده است. شما با مراجعه به این سامانه برای صدور مجوز و پیگیری آن می توانید اقدام کنید. در بخش میز خدمت، می توانید وارد بخش راهنما شوید و اطلاعات لازم، در مورد طرح مورد نظر را کسب نمایید. همچنین، لازم به ذکر است، مدت مجوز مذکور، 12 ماهه بوده و هزینه دریافت آن، 110 هزار تومان می باشد.

در سایت بهین یاب ثبت نام کنید

پس از ثبت نام نام کاربری و کلمه عبور را مشخص کنید

طرح توجیهی خود را بنویسید

دریافت نام کاربری و کلمه عبور

نوشتن طرح توجیهی و …

پس از اینکه مراحل بالا را انجام دادید، باید منتظر بمانید تا ثبت نام شما توسط کارشناسان مربوطه مورد بررسی قرار گیرد. در صورتی که نقص و ایرادی نباشد صدور مجوز صورت می گیرد.

در زمانی که مجوز تاسیس می گیرید این مسئله را در نظر داشته باشید که در یک جواز باید کالاهای مشابه را ذکر کنید. هر کالایی یک کد آیسک دارد که باید بهم مرتبط باشند.

پس از اینکه جواز تاسیس صادر شد می توانید برای دریافت پروانه بهره برداری اقدام کنید. بدین معنی که برای دریافت پروانه بهره برداری برای کارخانه تولیدی، ابتدا باید جواز تاسیس بگیرید.

نکته: هر شخص و هر شرکت فقط یک‌بار می‌تواند در سایت بهین یاب ثبت‌نام نماید و نام کاربری  و password دریافت کند. یعنی هر کدملی و هرشناسه ملی فقط یک‌بار در سایت ثبت‌نام می‌شود. باید بعد از ثبت‌، نام کاربری و کلمه عبور را به‌خاطر بسپارید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید