با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

معایب جواز تاسیس

معایب جواز تاسیس

حتما می‌دانید برای اینکه بخواهیم یک واحد صنعتی را در شهرک‌های صنعتی مجاز تاسیس نماییم، می بایست از ارگان مربوطه جواز تاسیس بگیریم. داشتن جواز تاسیس در کنار تمام مزایا و امکاناتی که در اختیار دارنده قرار می‌دهد، معایبی نیز ممکن است داشته باشد که دانستن آن خالی از لطف نبوده و باعث می‌شود صاحبان سرمایه تمامی جوانب اهداف خود را در نظر بگیرند.

معایب جواز تاسیس

یک سال گذشت اما …

یکی دیگر از مواردی که به احتمال زیاد می‌دانید، این است که جواز تاسیسی که از اداره صنعت معدن و تجارت و یا هر ارگان ذی صلاح دیگر اخذ می‌کنید، برای مدت یک سال دارای اعتبار است. پس اگر شما به هردلیلی نتوانید در طول این مدت امور راه اندازی واحد تولیدی یا صنعتی خود را به اتمام برسانید، جواز تاسیس شما فاقد اعتبار خواهد شد و باید مجددا برای تمدید آن اقدام کنید.
پس می‌توان اینگونه گفت که زمان نسبتا کوتاه اعتبار جواز تاسیس یکی از معایب آن است.

عدم وجود پشتوانه مالی

درست است که هنگامی که شخصی برای انجام تولیدات خود جواز تاسیس می‌گیرد، مشمول دریافت تسهیلات بانکی و زمین با نرخ بازپرداخت مناسب می‌شود اما صنعتگر مذکور هیچگونه تامین و تضمین مالی خاصی دریافت نمی‌کند. بنابراین در صورتی که پروژه به مشکل برخورده یا با شکست مواجه شود، تمامی سرمایه‌اش نابود خواهد شد.
برای رفع این مشکل و حمایت تولید کنندگان در کشورهای خارجی بخشی از سرمایه توسط دولت تضمین می‌گردد. در ایران به دلیل نبود چنین قانونی، نداشتن تضمین و پشتوانه مالی را می‌توان یکی از مشکلات اخذ نمودن جواز تاسیس دانست.

با دانستن موارد گفته شده اگر باز هم نیاز به مشاوره و آموزش در خصوص اخذ جواز تاسیس داشتید، مشاوران متخصص محکی می‌توانند به صورت کاملا رایگان به سوالات شما پاسخ دهند.
[/av_textblock]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید