با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

گرفتن جواز کسب نانوایی شرایط و مدارک

گرفتن جواز کسب نانوایی شرایط و مدارک: اگر علاقه ای به پختن نان دارید و می خواهید برای خود نانوایی راه اندازی کنید، این مقاله را از دست ندهید. را اندازی هر کسب و کار نیاز به مجوز دارد که نانوایی هم یکی از این کسب و کار ها است. نانوایی یکی از نیاز های ضروری جامعه است که همه ی افراد از آن استفاده می کنند. نان یکی از اصلی ترین مواد غذایی سفره ی ایرانی ها است و این امر از اهمیت بالایی برخوردار است.

برای گرفتن جواز کسب، یک سری شرایطی دارد که باید آن ها را رعایت کنید که در ادامه ما به شما نحوه گرفتن جواز کسب را توضیح می دهیم.

گرفتن جواز کسب نانوایی شرایط و مدارک

قدم اول این است که شما باید تابعیت ایران را داشته باشید و حداقل 25 سال تان باشد. برای گرفتن جواز کسب نانوایی فقط اقایان می توانند اقدام کنند. داشتن گواهی سوء پیشینه و کواهی عدم اعتیاد یکی از مدارکی است که برای گرفتن جواز کسب نانوایی به آن نیاز دارید. نانوایی شما باید مکان مناسبی از نظر بهداشتی باشد و تمامی استاندار های لازم را داشته باشد.

شما باید مهارت کافی جهت پخت نان و مواد غذایی بهداشتی داشته باشید. حداقل مدرک تحصیلی برای گرفتن جواز کسب دیپلم است. قبل از رفتن به دنبال جواز کسب باید نوع نانوایی را تعیین کنید. برای مثال نانوایی ستنی، زنجیره ای و صنعتی جزئی از نانوایی ها هستند.

جواز کسب نانوایی شرایط و مدارک

  • ابتدا فرمی را از اتحادیه نانوایان یا سامانه الکترونیک دریافت و پر کنید.
  • کپی تمام صفحات شناسنامه و کارت ملی خود را تهیه و ارائه دهید.
  • گرفتن دو قطعه عکس پرسنلی و گواهی سلامت از پزشک معتمد جهت سلامت شما نیاز است.
  • به نیروی انتظامی جهت گرفتن گواهی سوء پیشینه کیفری مراجعه کنید.
  • از مراکزی که معتبر هستند، گواهی عدم اعتیاد بگیرید.
  • نیاز است که مدرکی را ارائه دهید که شما مهارت پخت نان را یاد دارید.
  • اجاره نامه یا سندی که مالکیت محل نانوایی را مشخص می کند که شما مکان نانوایی را اجاره کرده ای یا مالک آنجا هستید را ارائه دهید.

اگر محل نانوایی را خودتان ساختید، نیاز است که مجوزساخت یا پایان کار داشته باشید.

و در آخر شما به یک تاییدیه بهداشت نیاز دارید که می توانید از مراکز بهداشت محیط برای مکان نانوایی و تجهیزات دریافت کنید.

دریافت جواز کسب ممکن است پیچیدگی هایی داشته باشد در هر صنف و هر شهری و ممکن است شما از آن بی اطلاع باشید. برای گرفتن جواز کسب و دریافت مشاوره با مشاوران ثبت محک تماس بگیرید.

مراحل دریافت جواز کسب نانوایی

  • مرحله یک: ابتدا فرم درخواست برای دریافت جواز کسب را پر کنید.
  • مرحله دوم: مدارک مورد نیاز دریافت جواز کسب را آماده کنید.
  • مرحله سوم: در این مرحله نیاز است که مدارک مورد نیاز را به اتحادیه نانوایان محل سکونت تان تحویل دهید.
  • مرحله چهارم: بعد از تحویل مدارک، اتحادیه نانوایان مدارک شما را بررسی می کنند.
  • مرحله پنجم: پس از بررسی مدارک، کارشناسان اتحادیه از مکان نانوایی بازدید می کنند.
  • مرحله ششم: بعد از پایان این مرحله، مدارک شما و محل نانوایی را بررسی می کنند و تصمیم نهایی می گیرند.
  • مرحله هفتم: در این مرحله در صورت تایید مدارک و مکان نانوایی، جواز کسب صادر می شود.
گرفتن جواز کسب نانوایی
گرفتن جواز کسب نانوایی

چرا گرفتن مجوز نانوایی اهمیت دارد؟

گرفتن مجوز نانوایی از اهمیت بالایی برخوردار است که در ادامه برخی از آن ها اشاره می کنیم.

جواز کسب شما نشان دهنده قانونی بودن کار شما است. به همین دلیل جواز کسب باعث می شود که شما بدون هیچگونه دغدغه ای و مشکلات حقوقی، فعالیت خود را در نانوایی ادامه دهید.

با داشتن جواز کسب، اعتماد مشتریان را به خود جذب می کنید. جواز کسب نانوایی، نشان دهنده اصالت و اعتبار نانوایی شما است.

اگر شما دچار مشکل یا تخلفی شوید به علت داشتن مجوز کسب، اتحایدیه نانوا ها از شما حمایت قانونی می کنند.

با داشتن مجوز کسب، از تسهیلات بانکی و تسهیلات دولتی بهره مند می شوید و می توانید برای ارتقای کارتان از آن استفاده کنید.

علاوه بر مجوز کسب نانوایی، شما عضو اتحادیه نانوا ها می شوید که این امر باعث می شود شما بتوانید از آموزش ها و مشاوره های اتحادیه استفاده کنید.

مهارت های لازم برای دریافت جواز کسب نانوایی

مهارت پختن نان: یکی از مهم ترین مهارت هایی که هر نانوا نیاز است که بلد باشد، پختن نان است. نانوا باید تسلط لازم را بر روی انواع خمیر ها، آرد ها، تخمیر ها، پخت و نگهداری نان داشته باشد.

کنترل کیفیت: نانوا باید توانایی تشخیص کیفیت مواد اولیه را داشته باشد زیرا ارتباط مستقیمی بر روی کیفیت نهایی محصول دارد.

بهداشت: یکی دیگر از مهم ترین مهارت ها این است که اصول بهداشتی به درستی رعایت شود. نانوا باید روش های درست نگهداری مواد اولیه و ضد عفونی کردن تجهیزات را بلد باشد.

مدیریت زمان: یک نانوا باید توانایی مدیریت زمان را بلد باشد زیرا روند پخت نان نیاز به زمان بندی دقیقی دارد.

انواع نانوایی ها

نانوایی سنتی: در این نوع نانوایی، نان های بربری، سنگک، لواش و تافتون پخته می شود.

نانوایی زنجیره ای: این نوع نانوایی که دارای شعبه های مختلفی در سطح شهر هستند که به صورت متمرکز اداره می شوند.

نانوایی صنعتی: در این نوع نانوایی، نان های فانتزی، نان های بسته بندی شده پخت می شود و به فروش می رسد.

سوالات متداول

چه مدتی طول می کشد تا مجوز صادر شود؟

صادر شدن مجور بستگی به منطقه و محل نانوایی دارد که بین چند هفته تا چند ماه متغیر است و زمان می برد.

مجوز نانوایی موقت است یا دائمی صادر می شود؟

مجوز نانوایی به طور دائمی صادر می شود اما توجه داشته باشید که به صورت دوره ای از نانوایی شما بازدید می شود.

سخن پایانی

دریافت مجوز نانوایی پروسه ای زمان بری است که نیاز به رعایت قوانین و مقررات خاص خود است. با گذراندن تمامی مراحل شما می توانید یک کسب و کار راه اندازی کنید. قبل از هر چیزی ابتدا در مورد نوع نانوایی که می خواهید تحقیق کنید تا دچار مشکل نشوید.

از یک مشاور حقوقی مشورت بگیرید تا دچار پیچیدگی های قانونی نشوید. مکانی را انتخاب کنید که فضای کافه ای برای تجهیزات نانوایی و محلی برای مواد اولیه داشته باشد. از تجهیزات با کیفیت استفاده کنید زیرا ارتباط مستقیمی بر روی کیفیت پخت نان شما دارد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید