شرایط دریافت مجوز تاسیس تهیه غذا
راه اندازی یک مرکز تهیه غذا در مراکز شهرهای بزرگ و پرجمعیت یک کسب و کار سودمند خواهد بود. جهت انجام این کار باید یک تیم حرفه ای از سرآشپزان را در کنار خود داشته باشید. تجهیزات و لوازم مورد نیاز این کار را فراهم کنید. محلی مناسب جهت استقرار آشپزخانه و تجهیزات آشپزی در نظر بگیرید و البته باید جهت دریافت مجوز تاسیس تهیه غذا اقدام کنید.
این مجوز به شما اجازه می دهد که به شکل قانونی اقدام به پخت و عرضه غذا به ادارات و مراکز مختلف نمایید. دریافت این مجوز مراحل و شرایطی دارد که در ادامه به آن اشاره می شود.
به مراکز تهیه غذا کیترینگ نیز گفته می شود. جهت دریافت مجوز تاسیس اینگونه مراکز باید به اتحادیه صنف رستوران داران و اغذیه فروشان در شهر یا استان مورد تقاضای خود مراجعه کنید. با مراجعه به این اتحادیه باید مدارک زیر را به کارشناسان تحویل دهید.
مدارک مورد نیاز جهت دریافت مجوز تاسیس تهیه غذا
- دو نمونه فتوکپی برابراصل شده از تمامی مدارک شناسایی و هویتی متقاضی.
- 12 قطعه عکس در ابعاد 3*4.
- دو نمونه فتوکپی برابر اصل شده از کارت پایان خدمت.
- فتوکپی و اصل سند مالکیت یا اجاره نامه رسمی واحد صنفی.
- فتوکپی برابر اصل شده از آخرین مدرک تحصیلی (کلیه متقاضیان به غیر از کسانی که بالای 50 سال سن دارند؛ باید حداقل سواد خواندن و نوشتن داشته باشند).
- گواهی عدم اعتیاد و عدم سوپیشینه کیفری.
- موافقت نامه از اداره اماکن عمومی.
- تکمیل فرم عضویت در اتحادیه.
مراحل دریافت مجوز تاسیس تهیه غذا
پس از ارائه مدارک مورد نیاز و بررسی آن ها کارشناس اتحادیه جهت بازدید از محل کسب مراجعه می کند. کارشناس محل واحد صنفی را از لحاظ رعایت کامل موارد بهداشتی و ایمنی بررسی می کند و مشاهدات خود را به هیات مدیره اتحادیه اطلاع خواهد داد.
در صورت موافقت اتحادیه با شرایط واحد صنفی و بدون نقص بودن مدارک، به متقاضی اطلاع داده می شود که نسبت به واریز هزینه های جاری اقدام کند. پس از این مرحله حدودا دو هفته کاری زمان می برد که مجوز تاسیس تهیه غذا صادر شود. پس از صدور و اخذ این جواز، دارنده موظف است آن را در محلی که در مقابل دید افراد باشد؛ نصب کند.