با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز تاسیس دامداری

 

مجوز های مورد نیاز برای تاسیس دامداری

متقاضیانی که خواستار تاسیس دامداری یا احداث طرح های دامپروری را دارند، نیاز به اخذ مجوز هایی دارند. برای کسب اطلاعات در این خصوص می توانید پس از مطالعه موارد پایین با دپارتمان تخصصی محک تماس حاصل فرمایید.

جواز تاسیس دامداری

موافقت نامه ی اصولی

متقاضیان امور مرغداری یا کارخانه و دامداری برای اخذ جواز تاسیس باید با در نظر گرفتن ضوابط و قوانین مرتبط با چارچوب دامپروری اقدام به دریافت موافقت نامه اصولی کنند که مدت اعتبار آن 6 ماه است که حتی می توانید آن را تمدید هم بکنید.

آنجه اهمیت دارد این است که موافقت نامه اصولی و جواز تاسیس و پروانه بهره برداری باید به نام یک شخصیت حقیقی یا حقوقی باشد. توجه داشته باشید که فروش و انتقال موافقت اصولی ممنوعیت قانونی دارد.

جواز تاسیس دامداری

برای احداث تاسیسات و ساختمان های کارخانه و کارگاه یا هر نوع دامداری و دامپروری باید برای اخذ جواز تاسیس دامداری اقدام کنید. زمان اعتبار جواز تاسیس 2 سال بوده  که این زمان بنا به نظر کمیسیون صدور پروانه استان برای مدت یک سال دیگر قابلیت تمدید دارد. در شرایطی که در زمان تمدید جواز عملیات مربوط به احداث ساختمان و تجهیزات تکمیل نشده باشد، اگر دلایل و مدارکی قابل استنادی ارائه شود، می توان یک سال دیگر نیز به صورت اضطراری جواز تاسیس را تمدید کرد.

برای انتقال دادن جواز تاسیس حتما بایدبیش از 50 درصد از ساختمان و تاسیسات به پیشرفت فیزیکی رسیده باشند. در غیر این صورت موجب باطل شدن جواز می شود. بلافاصله پس از پایان ساخت تاسیسات و پیش از شروع بهره برداری از آن ها باید به کمیسیون صدور جواز استان مورد تقاضا اطلاع رسانی شود.

پروانه بهره برداری دامداری

مجوزی که بعد از تاسیس شدن واحد صنعتی در زمان مشخصی و در چارچوب قوانین اخذ می شود پروانه بهره برداری می باشد. بعد از تمام شدن مراحل ساخت دارنده جواز تاسیس باید از کمیسیون صدور پروانه درخواست کند که حداکثر طی دو هفته از تاسیسات بازدید به عمل آورد. کمیسیون نیز در صورتی که عملیات منطبق بر طرح پیش رفته باشد حداکثر طی مدت یک هفته پروانه بهره برداری را صادر می نماید.هنگامی که پروانه بهره برداری صادر می شود، جواز تاسیس ابطال شده و در پرونده بایگانی می گردد.

هزینه صدور پروانه دامداری

موارد مختلفی وجود دارد که بر هزینه کلی صدور پروانه دامداری موثر است. ضمن اینکه هزینه ها معمولا به نسبت تاریخ درخواست متغیر است. با این وجود بهترین کار استفاده از تجربیات و دانش کارشناسان حقوقی مجرب است. کارشناسان موسسه حقوقی محک در این رابطه آماده پاسخگویی هستند.

[/av_textblock]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید