با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز تاسیس صنایع غذایی

[av_image src=’https://tsabt.ir/wp-content/uploads/2019/06/consultant-bg.jpg’ attachment=’5956′ attachment_size=’full’ align=’center’ animation=’no-animation’ styling=” hover=” link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’][/av_image]

[av_hr class=’invisible’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’]

[av_textblock size=’18’ font_color=” color=”]

جواز تاسیس صنایع غذایی چگونه دریافت می شود؟

افرادی که در حوزه صنایع غذایی دارای مدرک تحصیلی هستند، اغلب علاقه مند به اخذ جواز تاسیس صنایع غذایی می باشند. البته تا پیش از سال 1371 این رشته با نام مهندسی کشاورزی شناخته می شد.

افرادی که به بسته بندی و نگهداری مواد غذایی خام و برداشت محصولات باغات مشغولند در زمره فعالان صنایع غذایی قرار می گیرند. پیش از اینکه در این زمینه اقدام به فعالیت کنید باید از سازمان غذا جواز تاسیس بگیرید که از ملزومات آن دارا بودن انبار مواد غذایی است که منطبق بر ضوابط بهداشتی تعیین شده باشد.

جواز تاسیس صنایع غذایی

عموما مواد غذایی به دسته های زیر تقسیم می شود:

  • گروه فرآورده های گوشتی و لبنی
  • گروه ادویه جات و خشکبار
  • گروه غلات و روغن
  • گروه افزودنی ها و مواد اولیه

لازم به ذکر است که شرکت های مواد غذایی عموما به صورت شرکت سهامی خاص یا با مسئولیت محدود به ثبت می رسند.

اخذ جواز تاسیس صنایع غذایی چه مراحلی دارد؟

بعد از اینکه شرکت مواد غذایی به ثبت رسید باید تولیدات مواد غذایی آغاز شود. برای این منظور باید جهت اخذ جواز تاسیس به سازمان صنعت ، معدن و تجارت مراجعه کنید. پس از طی شدن اقدامات مرتبط با جواز باید از سازمان غذا و دارو برای دریافت مجوز اخذ نمایید. در ادامه مراحل به صورت شماره گذاری شده آورده شده است.

  1. جواز تاسیس از وزارت صنعت و معدن و تجارت یا سازمان جهاد کشاورزی دریافت شود.
  2. پس از جواز نوبت به اخذ پروانه بهره برداری از سوی وزارت خانه صنایعی که از آن جواز گرفته شده می رسد.
  3. اخذ نمودن پروانه تاسیس و بهره برداری از سوی وزارت سازمان غذا و دارو و بهداشت.
  4. معرفی نمودن مسئول فنی که دارای شرایط فنی تعیین شده باشد و صادر شدن پروانه فنی برای صنایع غذایی.
  5. اقدام برای ثبت نام تجاری و اقدام برای پروانه بهداشتی از سوی سازمان بهداشت و غذا و دارو.

[av_font_icon icon=’ue812′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’right’ color=”][/av_font_icon]لازم به ذکر است که برای حبوبات و مواد غذایی سنتی می توان از پروانه کسب به جای پروانه بهره برداری بهره گرفت. همچنین به جای جواز تاسیس نیز می توان از پروانه ساخت به صورت موقتی بهره جست.

[/av_textblock]

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید