جواز تاسیس کارگاهی
مجوزی است جهت تاسیس و راه اندازی بسترهای تازه ای برای اشتغال و تولید، توسعه و کامل کردن ظرفیت های موجود در یک شاخه تصویب شده صنایع دستی، که نمایانگر آینده نگری در حوزه ظرفیت و نوع تولید محصولات می باشد.
جهت اخذ جواز تاسیس کارگاهی می توانید به موسسه ثبتی و حقوقی محک مراجعه نمایید.
پروانه تولید کارگاهی
عبارتند از مجوزی که بر اساس آن به متقاضیان اعم از حقیقی و حقوقی خواه مدیرعامل و یا کارفرما که دارای تجربه و تخصص هستند و به فرآیند ساخت و تولید محصولات در شاخه های تصویب شده صنایع دستی آشنا می باشند، اعطا می شود.
متقاضیان دریافت جواز تاسیس کارگاهی چه شرایطی باید داشته باشند؟
دارا بودن تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران
اعتقاد به دین مبین اسلام در درجه اول و یا هرکدام از ادیان مطرح در قانون اساسی کشور
دارا بودن کارت پایان خدمت و یا معافیت ویژه متقاضیان مرد
ارائه گواهی عدم اعتیاد و سوء پیشینه از مراجع قانونی و ذیربط بعد از طی شدن دو دوره تمدید
نداشتن شغل و منصب در سازمان ها و ادارات دولتی و یا اشتغال به هر شغلی که مانع از فعالیت دائم و تمام وقت در کارگاه باشد.
[av_font_icon icon=’ue836′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’right’ color=”][/av_font_icon]
تبصره: اگر متقاضی جواز تاسیس در سازمان های دولتی و یا در هر کار دیگری که از فعالیت در کارگاه به شکل تمام وقت جلوگیری کند، مشغول به کار باشد، می بایست مدیر فنی یا استادکار در کارگاه مذکور بکارگیری شود.
شرایط خصوصی متقاضیان جواز تاسیس کارگاهی چیست؟
- دارا بودن تمامی شرایط عمومی ذکر شده در بالا
- سن متقاضی باید بین 22 تا 60 سال باشد( لازم به ذکر است که شرط حداکثر سن تنها برای متقاضیان تازه وارد مورد توجه قرار خواهد گرفت)
- دارا بودن مهارت و تخصص فنی مورد نیاز و همچنین توان جسمی( اگر متقاضی فاقد مهارت فنی و توانایی لازم جهت تولید محصول در رشته مورد تقاضا باشد، بکارگیری استادکار و یا مدیر فنی الزامی می باشد)
مدرک تحصیلی متقاضی باید تابع شرایط زیر باشد:
در صورتی که مدرک تحصیلی متقاضی غیر مرتبط باشد ولی دارای 4 سال سابقه تولید باشد، صدور مجوز برای وی بلامانع است.
در صورتی که متقاضی حداقل سواد خواندن و نوشتن داشته و دارای حداقل 7 سال سابقه فعالیت مستمر را دارا باشد، به شرطی که در شغل کارگر ساده فعالیت نکند، صدور مجوز برای وی بلامانع می باشد.
مدرک کارشناسی به بالا
مدرک کاردانی با دست کم 2 سال سابقه تولید
مدرک دیپلم با حداقل 4 سال سابقه تولید
دارا بودن مدرک درجه هنری
دارا بودن مدرک از اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری و اسنادی همچون روزنامه رسمی و اساسنامه الزامی است.تنظیم طرح توجیهی برای متقاضیان اخذ جواز تاسیس ضروری می باشد.
اقامت دایم در شهر و استانی که قصد فعالیت در آن را دارید معرفی نمودن محل مناسب جهت فعالیت کارگاهی که فاقد سکونت باشد و سند رسمی آن ( سند مالکیت و یا اجاره نامه رسمی) به نام شخصیت حقوقی و یا حقیقی باشد.
[av_font_icon icon=’ue836′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’right’ color=”][/av_font_icon]تبصره: دارا بودن کارگاه تولیدی فعال در شاخه ای که متقاضی آن هستید برای متقاضیان دارای سابقه تولیدی الزامی می باشد.
[av_font_icon icon=’ue836′ font=’entypo-fontello’ style=” caption=” link=” linktarget=” size=’20px’ position=’right’ color=”][/av_font_icon]تبصره 2: برای متقاضیان بدون کارگاه، دارا بودن جواز تاسیس و تاییدیه پایان کار از سوی معاونت صنایع دستی و هنرهای سنتی استان متقاضی ضروری می باشد.
اخذ جواز کسب و اخذ پروانه بهره برداری از دیگر خدمات ارزنده موسسه ثبتی و حقوقی محک است که می توانید با مراجعه به کارشناسان از آنها بهره مند شوید