با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

جواز کسب ایثارگری

جواز کسب ایثارگری: مرجع صادر کننده جواز کسب آزادگان، جانبازان و خانواده شهدا برای واحد های صنفی ای که زیر پوشش اتحادیه کشوری هستند، مرکز اصناف بازرگانان و برای دیگر موارد سازمان صنعت معدن و تجارت اقصی نقاط کشور می باشد.

تسهیلات جواز کسب ایثارگری

متقاضیان پروانه کسب ایثارگری از پرداخت هزینه های مربوط به صدور جواز و تمدید آن و همچنین هزینه دوره آموزشی و حق عضویت در سال اول معاف می باشند.

مراحل اخذ جواز کسب ایثارگری

گرفتن معرفی نامه از طرف بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مورد تقاضا و مراجعه کردن به سازمان صنعت معدن و تجارت شهرستان مربوطه.

سازمان صنعت و معدن و تجارت معرفی نامه ای برای شخص متقاضی صادر کرده و به اتحادیه های صنفی مرتبط ارجاع می دهد.

متقاضی باید در سایت اصناف به نشانی اینترنتی  www.iranianasnaf.ir مراجعه کرده و در محل اتحادیه پرونده صنفی تشکیل دهد.

پرونده صنفی مذکور توسط اتحادیه کامل شده و به سازمان ارجاع داده می شود.

پس از اینکه سازمان پرونده صنفی را بررسی کرد پروانه کسب صادر می شود.

الزامات صدور جواز کسب ایثارگری

طبق ماده 79 قانون نظام صنفی برای تمامی اعضای خانواده شهدا شامل فرزند، والدین و برادر و خواهر و همسر – برای جانبازان همسر، یکی از فرزندان جانباز از کار افتاده یا جانباز متوفی- برای آزادگان :همسر، یکی از فرزندان آزاده از کار افتاده یا متوفی معرفی نامه صادر خواهد شد.

لازم به ذکر است که صادر شدن جواز کسب بعد از دریافت شدن معرفی نامه از نهادهایی همچون بنیاد شهید و ایثارگران و احراز شروط آن فقط یک بار می باشد.

افراد مشمول ماده 79 نباید دارای شغل دیگر بوده یا اینکه از وزارت خانه های دیگر موافقت اصولی یا جواز تاسیس گرفته باشند مگر در شرایطی که موضوع جواز تاسیس با موضوع فعالیتی که برای آن تقاضای جواز کسب کرده اند مرتبط باشد.

مجوز نانوایی برای ایثارگران

ایثارگران نیز مانند دیگر افراد برای دریافت جواز کسب نانوایی لازم است دارای شرایط خاصی باشند. این شرایط دارای دو دسته عمومی و اختصاصی می باشد.

جواز کسب ایثارگری

شرایط عمومی مجوز نانوایی برای ایثارگران

  • تابعیت: فرد باید شهروند جمهوری اسلامی ایران باشد.
  • جنسیت و سن: پروانه کسب نانوایی عمدتاً به مردان بالای ۲۵ سال تعلق می‌گیرد. در بعضی موارد استثنایی ممکن است به زنان نیز اعطا شود. البته عمدا افراد ایثارگر در کشور ما مردان هستند.
  • اعتقاد دینی: اعتقاد به دین اسلام از شرایط اصلی است، هرچند در برخی مناطق با اقلیت‌های دینی ممکن است نادیده گرفته شود.
  • وضعیت جسمانی: ایثارگر متقاضی باید از توانایی جسمانی کافی برای کار در نانوایی برخوردار باشد.
  • وضعیت خدمت سربازی: متقاضیان مرد باید کارت پایان خدمت یا معافیت دائم داشته باشند.

شرایط اختصاصی

گواهی سلامت: دریافت گواهی سلامت جسمی و عدم اعتیاد از مراجع بهداشتی الزامی است.

گواهی عدم سوء پیشینه: فرد نباید دارای سوابق کیفری باشد.

محل سکونت: متقاضی باید در همان شهری که قصد راه‌اندازی نانوایی را دارد، ساکن باشد تا امکان نظارت بهتر بر کسب‌ وکار فراهم شود.

دریافت جواز سفره خانه برای ایثارگران

هر شخص متقاضی ایثارگری که قصد دریافت جواز کسب سفره خانه سنتی و یا قهوه خانه را دارد بایستی شرایط خاصی را داشته باشد. در اینجا به تفصیل هر یک را شرح می دهیم.

احراز هویت: متقاضی که قصد راه اندازی سفره خانه و یا قهوه خانه سنتی را دارد بایستی در ابتدا تایید هویت شود.

برای دریافت پروانه کسب ایثارگری بایستی اسناد املاک، زمین اجاره نامه یا قرار داد واگذاری مکان مورد نظر برای ایجاد سفره خانه سنتی را ارائه دهید.

موافقت‌نامه‌ها: دریافت موافقت‌های لازم از مراجع مربوطه.

معرفی موقعیت مکانی: ارائه اطلاعات دقیق و معرفی کامل موقعیت مکانی که قصد احداث سفره خانه سنتی در آنجا را دارید.

وضعیت خدمت سربازی: برای آقایان: گذراندن دوره خدمت نظام وظیفه یا داشتن معافیت دائم از خدمت. یا داشتن کارت ایثارگری الزامی می باشد.

ارائه طرح اولیه: شما باید طرحی را ارائه دهید که شامل جزییات طراحی داخلی و خارجی نقشه موقعیت و نوع خدماتی است که قرار است ارائه شود.

امتیازدهی: ارزیابی توانمندی متقاضی بر اساس جدول امتیازدهی و اطمینان از قابلیت استفاده بهینه از اراضی ملی و خصوصی با تغییر کاربری. داشتن و فراهم کردن این شرایط تضمین می‌کنند که سفره خانه سنتی تحت نظارت و با استانداردهای لازم راه‌اندازی شود.

برای اطلاع دقیق جهت دریافت انواع جواز کسب ایثارگران و جانبازان بهتر است با کارشناسان و مشاوران ثبتی موسسه ثبتی محک تماس بگیرید. کارشناسان ما با اطلاعات دقیق و به روز در روند دریافت جواز کسب شما را کمک می کنند.

تفاوت پروانه کسب ایثارگری و عادی

پروانه کسب عادی و ایثارگری هر دو نوع مجوز کسب هستند که با هدف شفاف‌سازی و نظام‌مند کردن فعالیت‌های تجاری و صنفی صادر می‌شوند. اما تفاوت‌های مهمی بین این دو نوع پروانه وجود دارد:

جواز کسب های عادی در صتف های مختلف به تمامی افرادی که واجد شرایط هستند و قصد راه اندازی کسب و کاری را دارند اعطا می شود. شرایط عمومی اختصاصی آن را در این مقاله شرح دادیم.

اما جواز کسب ایثارگری مخصوص افرادی است که در دوران جنگ و دفاع مقدس جانباز و آزاده شده اند. این نوع مجوزها برای این که بتوان از این افراد تقدیر و حمایت نمود دارای شرایط ساده تری است. برخی از ویژگی ها و مدارگی که برای اخذ پروانه کسب ایثاری گری نیاز است شامل مراحل زیر است.

  • نیاز به ارائه گواهی ایثارگری از بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • تسهیل در شرایط مالی و معافیت‌های مالیاتی
  • اولویت در تخصیص منابع و تسهیلات بانکی
  • کاهش یا حذف برخی از الزامات عمومی مانند مدارک تحصیلی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید