با ثبت محک کسب و کار خود را قانونی شروع کنید

مجوز تاسیس کلینیک زیبایی را چگونه دریافت کنیم؟

مجوز تاسیس کلینیک زیبایی را چگونه دریافت کنیم؟ این روزها اغلب مردم به دنبال زیباتر شدن هستند از این رو خدمات زیبایی بسیار پرطرفدار است و می تواند سود دهی بالایی داشته باشد. تاسیس کلینک زیبایی ایده درآمد زایی است و در هر شهر و منطقه ای می تواند مشتریان زیادی داشته باشد. اما برای تاسیس یک کلینیک زیبایی مهمترین و اولین قدم دریافت مجوز تاسیس کلینیک زیبایی می باشد. راه اندازی یک کلینیک نیاز به دریافت مجوز از سازمان های مختلفی دارد. این مجوزها به منظور اطمینان از رعایت استانداردهای بهداشتی، تخصصی و قانونی صادر می‌شوند.

مجوز تاسیس کلینیک زیبایی

با پیشرفت و مدرنیته شدن، خدمات زیبایی نیز دچار تحولات زیادی شده و از این قافله عقب نمانده است.به همین دلیل مراکز زیبایی متعددی در حال فعالیت هستند. اما مشتریان معمولا به دنبال مراکز معتبر هستند. برای معتبر بودن بایستی قبل از هر چیز اقدام به دریافت مجوزهای لازم کلینیک زیبایی نمایید. در این صورت می توانید خدمات با کیفیت ارائه دهید و رضایت مشتریان خود را نیز جلب کنید.

برای این که در این حوزه پر رقابت موفق شوید تنها کیفیت کافی نیست. بلکه اقداماتی مانند ثبت رسمی موسسه یا کلینیک زیبایی، برند‌ سازی و ثبت برند، بهره‌ گیری از تجهیزات به‌ روز و جذب متخصصان کارآزموده تأثیر بسزایی در رشد و اعتبار کسب‌ و کار شما خواهد داشت. دریافت مجوز تاسیس کلینیک زیبایی نه ‌تنها موقعیت شما را در بازار تثبیت می‌کند، بلکه باعث افزایش اعتماد مشتریان و ایجاد وجهه‌ای حرفه‌ ای برای فعالیت شما می‌ شود.

مجوز تاسیس کلینیک زیبایی ثبت محک
مجوز تاسیس کلینیک زیبایی ثبت محک

 مجوز تأسیس از سازمان نظام پزشکی

هر چیزی که به سلامت مردم مرتبط باشد و در حوزه پزشکی و پیرا پزشکی باشد بایستی از سازمان نظام پزشکی مجوز دریافت نماید. این مجوز برای اطمینان از صلاحیت متقاضی و رعایت استانداردهای پزشکی صادر می‌ شود.

برای دریافت این مجوز بایستی شرایط و یا صلاحیت هایی داشته باشید.

اولین مورد این است که متقاضی باید دارای مدرک پزشکی عمومی باشد و یا در رشته های مرتبط با پوست و مو جراحی پلاستیک تحصیل کرده باشد و بتواند مدرک تحصیلی معتبر در این زمینه ارائه دهد.

متقاضی مجوز بایستی دارای پروانه مطب از سازمان نظام پزشکی باشد.

1.مجوز بهره‌برداری از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

پس از دریافت مجوز اولیه، باید برای دریافت مجوز بهره‌ برداری از وزارت بهداشت اقدام شود. برای این کار ابتدا باید به صورت رسمی درخواست خود را به معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی استان ارائه دهید. سپس ارائه طرح توجیهی شامل مشخصات مکان، تجهیزات و نوع خدمات ارائه‌ شده الزلمی است. در آخر کارشناسان وزارت بهداشت برای بررسی مطابقت کلینیک با استانداردهای بهداشتی و فنی از محل کلینیک بازدید می کنند.

2. مجوز از سازمان امور مالیاتی و ثبت شرکت

  • باید کلینیک خود را به عنوان یک کسب و کار مستقل در اداره ثبت شرکت ها به صورت رسمی به ثبت برسانید. می توانید به عنوان شرکت پزشکی ثبت کنید.
  • برای تمام کسب و کارهای کوچک و بزرگ در هر زمینه ای نیاز است کد اقتصادی دریافت کنید و پرونده مالیاتی تشکیل دهید.
  • اخذ گواهی ارزش افزوده (در صورت لزوم).

3. مجوز از سازمان آتش‌ نشانی و شهرداری

برای دریافت مجوز فعالیت، کلینیک باید استانداردهای ایمنی و بهداشت محیطی را رعایت کند. بنابراین:

  • تأییدیه ایمنی ساختمان از سازمان آتش‌ نشانی لازم است.
  • مجوز کاربری درمانی از شهرداری باید دریافت شود.

4. دریافت پروانه مسئول فنی

  • هر کلینیک زیبایی باید یک مسئول فنی دارای مجوز از وزارت بهداشت داشته باشد.
  • این فرد باید پزشک دارای مجوز نظام پزشکی باشد و مسئولیت نظارت بر امور درمانی را بر عهده گیرد.

5. مجوز برای تجهیزات پزشکی و مواد مصرفی

در صورتی که کلینیک از دستگاه‌ های لیزر، تزریقات زیبایی (بوتاکس، فیلر) و سایر تجهیزات پزشکی استفاده کند، لازم است مجوز تجهیزات پزشکی از اداره کل تجهیزات پزشکی وزارت بهداشت دریافت شود.

دریافت جواز تأسیس کلینیک زیبایی از سازمان نظام پزشکی

برای اخذ مجوز تاسیس کلینیک زیبایی شرایط اولیه درخواست دهنده مورد بررسی قرار می گیرد. حتما دقت داشته باشید که اگر دارای سوء پیشینه باشید مجوز برای شما صادر نمی شود. عضویت در سازمان نظام مهندسی و داشتن شماره نظام پزشکی نیز از الزامات دریافت مجوز می باشد. این مجوز صرفا برای پزشکان عمومی و یا دانش آموختگان در زمینه پوست و مو جراحی زیبایی صادر می شود.

۲. تکمیل و ارائه مدارک لازم

متقاضی مجوز کسب کلینیک بایستی مدارک زیر را آماده  نماید و به سازمان نظام پزشکی استان یا شهر خود ارائه نماید.

  •  درخواست کتبی تأسیس کلینیک زیبایی
  • کپی برابر اصل مدارک تحصیلی (پزشکی عمومی یا تخصصی)
  •  یک کپی از پروانه مطب یا پروانه فعالیت پزشکی شخص
  • تصویر کارت ملی و شناسنامه و سایر مدارک هویتی
  •  گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد
  •  ارائه اجاره نامه و یا سند از محل تاسیس کلینیک زیبایی
  •  ارائه طرح توجیهی کامل که شامل نوع خدمات، تجهیزات و نیروی انسانی کلینیک باشد.

۳. بررسی و تأیید مدارک توسط سازمان نظام پزشکی

بعد از اینکه مراحل اولیه را طی کردید و مدارک مورد نیاز را ارائه کردید، سازمان نظام پزشکی درخواست شما را مورد بررسی قرار می دهد. در صورتی مدارک شما دچار نقص نباشد پرونده شما به کمیته بررسی مجوزهای درمانی ارسال می شود. در برخی موارد، متقاضی ممکن است برای مصاحبه یا ارائه توضیحات بیشتر دعوت شود. در نهایت در صورت تأیید، موافقت اصولی صادر می‌ شود.

صحبت پایانی

بنابراین با خواندن این مقاله دریافتید که برای تأسیس یک کلینیک زیبایی، دریافت چندین مجوز از نهادهای مختلف الزامی است. پیشنهاد می کنیم قبل از این که برای شروع فرآیند اقدام کنید، با یک مشاور حقوقی یا کارشناس تأسیس مراکز درمانی مشورت کنید تا روند کار سریع‌تر و بدون مشکل طی شود. کارشناسان ثبتی و حقوقی ما در موسسه ثبتی محک آماده مشاوره به شما هستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا
تماس بگیرید