پروانه بهره برداری بلدرچین
پروانه بهره برداری بلدرچین: به امور در خصوص پرورش گونه های مختلفی از دام و طیور که اهلی هستند و از متدهای پیشرفته علم دامپروری در آن استفاده می شود، دامپروری صنعتی گفته می شود. این علم شامل واحدهایی همچون مرغداری و دامداری و کارخانه و سازمان های تولید و تهیه فرآورده های مختلف می باشد.
پرورش بلدرچین
پرورش بلدرچین یکی از پرسودترین دسته های صنعت دام و طیور می باشد. علت این امر بازگشت سریع سرمایه است. ویژگی های خاصی که این پرنده دارد همچون: دوره پرورش کوتاه و سرعت رشد بالای آن ، حساس نبودن در مقابل بیماریها، هزینه های پایین وحجم بالای تخم گذاری می باشد.
برخلاف دیگر پرنده ها، در پروسه پرورش بلدرچین هزینه ای بابت آنتی بیوتیک ها خرج نمی شود چون تقریبا همه بلدرچین های پرورش یافته به شکل کاملا ارگانیک وارد بازار می شوند.
پرورش بلدرچین معمولا در محیط های قابل کنترل و بسته انجام می شود که در تمامی مناطق کشور با هر شرایط اقلیمی امکان پذیر می باشد. با این حال در مناطقی که آب و هوای معتدلی دارند، به دلیل کمتر بودن هزینه های تهویه فضا پرورش بلدرچین بهتر مناسب تر می باشد.
اخد پروانه بهره برداری بلدر چین
لازم به ذکر است که واحد های پرورش بلدرچین که میزان تولیدشان پایین تر از 10 هزار قطعه می باشد، همانند خانوارهای روستایی تلقی می شوندکه در کنار دیگر فعالیت های خود پرورش بلدرچین نیز انجام می دهند و نیاز به اخذ پروانه و مجوز ندارند.
در هر صورت پروانه پرورش بلدرچین همانند باقی رشته های پرورش طیور است و دارای مراحل یکسانی می باشد. بر این کار باید ابتدا اقدام به تنظیم طرح توجیهی نموده که در آن تمامی ضوابط فنی رعایت شده باشد. طرح توجیهی مذکور به همراه نقشه تاسیسات و ساختمان و تقاضانامه کتبی، جهت تشکیل پرونده به اداره دام و طیور شهر یا شهرستان مورد تقاضا ارائه می شود. در پایان بر اساس دستور جهاد کشاورزی، ابتدا جواز تاسیس صادر می شود. که با استفاده از آن متقاضی می تواند اقدام به ساخت و آماده سازی تاسیسات و تجهیزات سالن جوجه کشی و انبار خوراک و… کند. پس از اینکه واحد صنعتی آماده تولید شد می تواند برای پروانه بهره برداری بلدرچین اقدام نماید.
در صورتی که در خصوص اخذ پروانه بهره بردرای و اخذ جواز کسب نیاز به مشاوره دارید، از کارشناسان خبره ثبت محک کمک بگیرید! به بهترین ها اعتماد کنید.